نکات طلایی در آزمون IELTS

نکات طلایی در آزمون IELTS

1. يك دقيقه طلايي شروع آزمون

هنگامي كه سوالات بخش Listening‌ در اختيار شما قرار مي گيرد، حدود 60 ثانیه طول می کشد که آزمون حقیقتا شروع شود، نخست  يك مثال  براي شما از بلندگو پخش مي شود تا با نحوه پاسخ دادن به سوالات اين بخش بيشتر آشنا شويد و سپس این مثال دوباره تکرار می شود،  با توجه به اینکه با نحوه شرکت در آزمون آشنا هستید، در اين مدت زمان تا آنجا كه مي توانيد سوالات را  جلوتر بخوانيد و با موضوعSection‌ هاي مختلف آزمون Listening ‌و اينكه چه مواردي مورد سوال است آشنا شويد. اين پيش آمادگي مي تواند تا  1 نمره باعث افزايش نمره شما باشد. چون در حقيقت يكي از  علت هاي اصلي از دست دادن پاسخ ها، معمولا آماده نبودن براي دريافت آنهاست.

2.    دقيقا بدانيد كه چه نوع اطلاعاتي را بايد پاسخ بدهيد

مهمتر از گوش كردن يا خواندن براي يافتن جواب،  ‌درك دقيق سوال است، ‌هميشه به سوال خوب دقت كنيد و نوع پاسخ را تشخيص دهيد، درک دقیق سوال و مشخص کردن اینکه چه چیزی سوال خواهد بود، موثر ترین تکنیک است.

آيا پاسخ يك شماره خواهد بود؟ يك اسم خواهد بود؟ نام يك مكان خواهد بود؟

از لحاظ گرامري پاسخ به چه گروهي تعلق مي گيرد؟ آيا من به دنبال فاعل هستم؟ آیا من به دنبال يك صفت هستم؟

اين پيش بيني نوع پاسخ، به شما كمك مي كند كه تنها به شكار جواب بنشینید، و به راحتي كلماتي را كه نمي توانند جواب باشند،  فيلتر كنيد.

3.    از كلمات سوال بعنوان مترادف هاي جواب در متن استفاده كنيد و نسبت به آن ها حساس باشيد

در بسياري از مواقع سوال به شكل مفهومي هم معني عبارتي است كه مي شنويد يا مي خوانيد

بعنوان مثال مي شنويد كه People who are living nearbyو مي خوانيد Neighbors، اگر دقت كنيد اين دو هر دو به معنی "همسایه" و به عبارت ساده تر Synonym هستند.

‌به معني كلمات حساس باشيد به عنوان مثال اگر مي شنويد Neighborhood بدانيد كه لغت نزدیک به آن Environment‌ است، نه Neighborچون Neighborhood‌ به معني محيط همسايگي است، نه شخص همسايه.

4.    به تفاوت Not given‌ و دو گزينه False‌ و True‌ حساس باشيد.

از اشتباهات بارز داوطلبان در آزمون Reading‌ نحوه مواجه شدن آنها با  سوالات گروه True-False-‌Not given است.

براي حل مشكل كمبود وقت بايد به تكنيك هاي پاسخگويي سريع و دقيق Reading‌ مجهز باشيد كه در مورد آن توضيح داده خواهد شد  و اما براي تشخيص گزينه درست در مورد True-False-‌Not given به مثال زير دقت كنيد:

قاضي براي حكم اعدام هرگز دلايل لازم را با كافي اشتباه نمي كند! ( به مفهوم و محدوده قدرت كلمات حساس باشيد، فرض كنيد در حال تنظيم يك قرار داد هستيد، حتي به يك and‌ يا Or ساده نيز دقت كنيد) بعنوان مثال اگر قاضي ببيند كه شما شاهدي براي اينكه شب وقوع جرم خانه بوديد نداريد،‌ حكم نمي كند كه شما قاتل هستيد، بلكه فقط به شما مظنون خواهد ماند.

(NOT GIVEN)

هرگاه دليل كافي براي اثبات چيزي وجود داشت،‌ آن گزاره True است.

هرگاه دليل كافي براي رد كردن چيزي وجود داشت، آن گزاره False‌ است.

ولي هرگاه اصلا دليلي وجود نداشت يا دليلي وجود داشت ولي براي اثبات كافي نبود،

آن گزينه Not given است.

به مثال زير كه يك سوال واقعي آزمون بخش General Reading است توجه كنيد:

This shirt comes in many different colors.

(اين پيرهن در رنگهاي متنوع توليد مي شود)

حال شما قاضي هستيد وسوال اين است كه :

This Shirt comes in yellow too.

(اين پيراهن در رنگ زرد نيز توليد مي شود)

پاسخ درست به نظر شما چيست؟

همانطور كه يك قاضي عادل قضاوت مي كند، اين موضوع كه اين پيراهن در رنگهاي متنوع توليد مي شود لزوما به اين معني نيست كه حتما در رنگ زرد هم توليد مي شود، بنابراين گزينه Not given‌ صحيح است.

ولي اگر گزاره اين بود : اين پيراهن ممكن است در رنگ زرد نيز توليد شود،‌

آن موقع خوب مي دانيد كه گزينه True‌ جواب درست بود.

5.    پيشبيني كنيد كه چه پاسخي خواهيد شنيد و به ماجراي داستان نيز توجه كنيد.

مثلا اگر موضوع يك آزمايش تجربي براي كودكان است كه با پرواز آشنا شوند و شما به انتظار نوشتن نام لوازم مورد نياز هستيد؛  اگر در ليست لوازم مورد نياز براي انجام آزمايش كلمه Pepper‌ را شنيديد، به آنچه شنيديد شك كنيد،‌ حتي اگر به طور واضح هم Pepper‌ بشنويد، باز ممكن است اشتباه كرده باشيد، لحجه هاي مختلف گاه واقعا باعث اشتباه می شوند، آنچه شنيده ايد را با توجه به موضوع داستان قضاوت كنيد،  احتمالا بجای Pepper بايد Paper گفته شده باشد، چون احتمال استفاده از كاغذ براي نشان دادن جريان هوا و پرواز مثلا با ساختن يك هواپيماي كاغذي، خيلي بيشتر از استفاده از فلفل است كه چشم همه شاگردان را خواهد سوزاند!  پس در يك كلام فکر  كنيد و در مورد صحت آنچه شنيديد قضاوت كنيد.

یک تکنیک دیگر توجه به گرامر است، آنچه می شنوید باید از لحاظ گرامری درست باشد، دقت کنید که در آزمون آیلتس (IELTS )  دقیقا آنچه می شنوید باید بر روی کاغذ آورده شود و شما مجاز به تغییر ساختار گرامری آن نیستید، مثلا نمی توانید به جای نامی که شنیدید، صفت آن را بنویسید. بنابراین اگر آنچه می شنوید از لحاظ گرامی نمی تواند با جواب سوال هماهنگ باشد، احتمالا آنچه فکر می کنید شنیده اید آنچه گفته شده نیست و یا پاسخ نیست.

منبع : بابک عبادی

امتیاز مطلب: ۰.۰۰ از مجموع ۰ رای. شما نیز به این مطلب امتیاز دهید:

دسته بندی های این مطلب:

اخبار آزمون IELTS

۰ دیدگاه برای این مطلب وجود دارد

دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید.

برای ارائه نظر می بایست عضو وب سایت باشید.

موسسه زبان انديشه پارسيان در سال ۱۳۸۲ به کوشش و اهتمام جمعی از كارشناسان زبان و اساتيد دانشگاه تأسيس گرديد و در همين راستا توانسته تاکنون زبان آموزان بسیاری را به اهداف بلندشان برساند. موفقیت های بی شمار دانشجویان ما در زبان های مختلف گواه بر داشتن کادری مجرب است. تلاش ما بر این است تا با پویایی و نوگرایی حرف تازه ای در زمینه آموزش و پژوهش داشته باشیم. در اندیشه پارسیان هنر ما همنشین ساختن هم اندیشی و دگراندیشی است و نوآموزی میوه این همنشینی. به ما بپیوندید تا یادگیری تان رنگ تازه ای به خود بگیرد.

اندیشه پارسیان به عنوان تخصصی ترین مرکز آموزش زبان آلمانی فقط در شهرک غرب تهران فعالیت دارد و شعبه دیگری ندارد.

همچنین اندیشه پارسیان مجری و مرکز رسمی برگزاری سطوح مختلف آزمون های ÖSD در تهران است.

در حال حاضر در اندیشه پارسیان، زبان های انگلیسی و آلمانی به صورت حضوری و آنلاین ، همچنین خصوصی و گروهی برکزار می شود.

آدرس آدرس: تهران، شهرک غرب، بلوار دریا، بین پاکنژاد و فرحزادی، پلاک ۲۴۲

تلفن تلفن های تماس: ۸۸۳۷۴۲۲۰ - ۸۸۳۷۴۲۲۱ - ۸۸۳۶۸۴۱۰ - ۸۸۳۶۸۴۰۹

ایمیل ایمیل: info@andisheparsian.com

اندیشه پارسیان

© تمامی حقوق برای موسسه آموزش زبان های خارجی اندیشه پارسیان محفوظ است.