قسمت دوم : تكنيك مهم در آزمون آيلتس ( IELTS )

قسمت دوم : تكنيك مهم در آزمون آيلتس ( IELTS )

 تکنیک های فراوانی در هر بخش از آزمون آیلتس  ( IELTS ) وجود دارند که لازم است بیاموزید، در پست های قبلی  5 تکنیک کاربردی در این خصوص بیان شد که اکنون در ادامه  5 نکته طلایی  دیگر بیان می شود که در عین سادگی ، جز مفید ترین تکنیک هایی هستندکه برای موفقیت در این آزمون  لازم هستند.  

  1.  ????  لغت هاي ناآشنا را با توجه به موضوع داستان معني كنيد.

به مجموع داستان نيز توجه كنيد، بجاي اينكه تنها به لغت و شنیدن پاسخ حساس باشيد،‌سعي كنيد كه ديد كلي نسبت به داستان را در نظر بگيريد،‌ موضوع اصلي داستان كليد حدس زدن بسياري از لغت هايي است كه معني آن را نمي دانيد،‌اين تكنيك هم در Listening‌ و هم در Reading ‌ به شما كمك مي كند كه معني كلماتي را که درست نشنيده ايد يا نمي شناسيد به شكل تقريبي حدس بزنيد.

مثال Listening:

This cot is better, since it has larger space for your baby to sleep

حال اگر معني كلمه Cot را نمي دانيد، مضطرب نشويد، به آنچه شنيديد فكر كنيد،‌ به راحتي حدس خواهيد زد كه Cotمكاني براي خوابيدن كودكان است ... يعني همان تخت کودکان نوزاد  كه معمولا حفاظ دارد.


2.  ????  بدانيد كه سوال بعدي چيست كه جا نمانيد و همانطور كه گوش مي كنيد منتظر پاسخ سوال بعدي نيز باشيد.

خيلي مهم است كه همواره سوال بعدي را نيز زير نظر داشته باشيد، اين امر باعث آرامش شما خواهد شد كه سوال بعدي را از دست نداده ايد، اين تكنيك هم در Listening‌ و هم در Reading‌ حياتي است، بنابراين توصيه مي شود كه هميشه دو سوال دو سوال در حافظه خودتان نگه داريد و به جستجو يا انتظار جواب باشيد.


3. ????   از آنچه بین پاسخ ها در بخش Listening نوشته شده بعنوان مکان یاب استفاده کنید.

توجه داشته باشید که مطالبی که بین دو نقطه چین در بخش Listening نگاشته شده اند، به شما کمک می کنند که ردیابی کنید که گوینده به چه سوالی رسیده است، این مطالب را با استرس نخوانید و تنها به آنها به شکل یک نشانه توجه داشته باشید، بهترین تشبیه تابلوی راهنمایی است که در جاده به شما می گوید مثلا" 20 کیلومتر به تهران " شما با نگاه کردن به این نوشته ها متوجه می شوید که هنوز وقت کافی برای خواندن سوالات بعدی دارید و گوینده هنوز به سوال بعدی نرسیده است، به این ترتیب با آرامش و زمان کافی پاسخ سوال قبلی را می نویسید و یا سوال های بعدی را خواهید خواند.


4.   ???? مراقب باشيد  امكان تغيير عقيده گوينده يا نويسنده زياد است.

معمولا از Section2‌ به بعد، چه در آزمون Listening‌ و چه در آزمون Reading امكان تغيير نظر وجود دارد، بايد صبور باشيد و مطلب را تا آخر بشنويد يا بخوانيد  و سپس پاسخ نهايي را كه به نظر شما درست است يادداشت كنيد، مباد كه از هيجان پيدا كردن جواب باقي مكالمه را گوش نكنيد  و فقط شروع به نوشتن كنيد، يا از خواندن باقي متن صرف نظر كنيد. معمولا هنگامی که داوطلب با خوشحالی در حال نوشتن پاسخ است، گوینده نظرش را تغییر می دهد و با عبارتی مانندHold on!  نظر جدیدی را بعنوان پاسخ پیشنهاد می کند.


5.   ???? سوالهاي كه پشت سر هم آمده را شناسايي كنيد و آماده خلاصه نويسي يا نگه داري در ذهن باشيد.

يكي از علت هاي اصلي جاماندن در آزمون Listening ، غفلت در مورد سوالاتي است كه درست پشت سر هم عنوان مي شوند، ‌اين سوالات اين اشتباه را تقويت مي كنند كه در هيجان نوشتن پاسخ اولين سوال، تمركز براي شنيدن پاسخ سوال بعدي را از دست بدهيد، توصيه مي شود كه در آغاز آزمون سوالات بخش Listening را كه در يك سطر و بدون فاصله قرارداده شدند با يك نگاه سريع شناسايي كنيد   و منتظر نوشتن هر دو جواب بمانيد، لازم نيست كه جوابها را كامل ياد داشت كنيد، در پایان آزمون  به شما ده دقيقه وقت داده خواهد شد كه پاسخ هايتان را پاك نويس كنيد، فقط فراموش نكنيد كه اين زمان اضافی براي آزمون Listening است نه براي بقیه بخش های آزمون آیلتس ( IELTS ) .

امتیاز مطلب: ۰.۰۰ از مجموع ۰ رای. شما نیز به این مطلب امتیاز دهید:

دسته بندی های این مطلب:

اخبار

۰ دیدگاه برای این مطلب وجود دارد

دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید.

برای ارائه نظر می بایست عضو وب سایت باشید.

موسسه زبان انديشه پارسيان در سال ۱۳۸۲ به کوشش و اهتمام جمعی از كارشناسان زبان و اساتيد دانشگاه تأسيس گرديد و در همين راستا توانسته تاکنون زبان آموزان بسیاری را به اهداف بلندشان برساند. موفقیت های بی شمار دانشجویان ما در زبان های مختلف گواه بر داشتن کادری مجرب است. تلاش ما بر این است تا با پویایی و نوگرایی حرف تازه ای در زمینه آموزش و پژوهش داشته باشیم. در اندیشه پارسیان هنر ما همنشین ساختن هم اندیشی و دگراندیشی است و نوآموزی میوه این همنشینی. به ما بپیوندید تا یادگیری تان رنگ تازه ای به خود بگیرد.

اندیشه پارسیان به عنوان تخصصی ترین مرکز آموزش زبان آلمانی فقط در شهرک غرب تهران فعالیت دارد و شعبه دیگری ندارد.

همچنین اندیشه پارسیان مجری و مرکز رسمی برگزاری سطوح مختلف آزمون های ÖSD در تهران است.

در حال حاضر در اندیشه پارسیان، زبان های انگلیسی و آلمانی به صورت حضوری و آنلاین ، همچنین خصوصی و گروهی برکزار می شود.

آدرس آدرس: تهران، شهرک غرب، بلوار دریا، بین پاکنژاد و فرحزادی، پلاک ۲۴۲

تلفن تلفن های تماس: ۸۸۳۷۴۲۲۰ - ۸۸۳۷۴۲۲۱ - ۸۸۳۶۸۴۱۰ - ۸۸۳۶۸۴۰۹

ایمیل ایمیل: info@andisheparsian.com

اندیشه پارسیان

© تمامی حقوق برای موسسه آموزش زبان های خارجی اندیشه پارسیان محفوظ است.